ALUMINIUM POORTEN

AUTOMATISATIE, TUINPOORTEN, AFSLUITINGEN, HEKKENS, CARPORTS

Onze ervaring stelt ons in staat u de beste kwaliteit te garanderen en diverse ontwerpen aan te bieden. Wij produceren zowel minimalistische en moderne als klassieke retro modellen in 100% aluminium. De aluminium poorten produceren we eveneens volledig op maat met onze profielen. Deze staan bijgevolg garant voor een mooie, elegante afwerking zonder zichtbare naden van las.

10 basis groepen


We hebben onze aluminium poorten onderverdeeld in 10 basis groepen waarvan we ook de modellen individueel kunnen aangepassen aan de smaak van onze klanten. Al onze poorten kunnen we produceren als zowel een draaipoort, als een schuifpoort of als een vrije poort. Indien u opteert voor een vrije schuifpoort, dan produceren we deze steeds met een verborgen tandlat. Deze werken we steeds in de onderbalk in. Daardoor kunnen we onze vrije schuifpoorten zowel aan de binnen- en de buitenzijde heel netjes afwerken.

Onze manuele aluminium poorten zijn steeds voorzien van een dubbele kruk. Indien gewenst kunnen we eveneens in de kleur van de poort een cilinderslot met 3 sleutels en grondgrendel voorzien. Een brievenbus console behoort eveneens tot de mogelijkheden. Zo kunt u dus ook paal en brievenbus in 1 hebben. De coating of het lakken gebeurt bij ons altijd in 2 fasen. Er wordt ook 2 x gebakken op 195 °. Zo kunnen we bijgevolg de perfecte hechting garanderen. Bijna alle kleuren behoren tot de mogelijkheid in lak.

Extra opties


Al onze aluminium poorten kunnen we eveneens automatiseren. Ze zijn ook compatibel met de meeste garagedeur motors, zodat u met 1 bediening vanop afstand zowel uw poort als de deur van uw garage kan bedienen. Onze automatisatie installeren we standaard met regelbare fotocellen en 2 bedieningen vanop afstand. Andere opties zijn onder andere:
 • videofonie
 • parlefonie
 • klavier met cijfers
 • toepassing via gsm

Voordelen van een aluminium poorten


Het grootste voordeel van een aluminium poort is het gewicht. Aluminium is veel lichter dan staal, maar toch heel sterk. Door dit goede gewicht kan je een dergelijke poort makkelijk handmatig of automatisch gaan bedienen. Maar er zijn nog veel meer voordelen:
 • Aluminium poorten gaan nooit roesten
 • In zowel kleine als ook grote maten leverbaar en dat in verschillende kleuren
 • Een aluminium poort oogt heel modern
 • Degelijk en oersterk
 • Een aluminium poort is nagenoeg vrij van onderhoud en heeft een lange levensduur

 • Afsluitingen of hekkens kunnen we in dezelfde uitvoering als de poorten maken met stijlvolle verlichting op elke paal gecoat in dezelfde kleur zorgen ervoor dat u zelf ‘s avonds optimaal kan genieten van uw tuin.

  Alles gebeurt bij ons in eigen beheer. Vanaf de productie tot de montage van het product. Wij werken dus zonder onderaannemers. Daardoor kunnen we onze kwaliteit garanderen aan de juiste prijs.

  Waar bieden wij onze aluminium poorten aan?

  Aluminium poorten Regio Oost-Vlaanderen

  Aluminium poorten Regio Vlaams-Brabant

  Aluminium poorten Regio Brusselse rand

  Aluminium poorten Regio Mechelen

  Aluminium poorten Regio Antwerpen

  Aluminium poorten Regio Noorderkempen

  GeelTurnhoutWesterloHerentalsOlenZonhovenDiepenbeekMolRetieKasterleeLilleMalleRijkevorselBrechtHulshoutVorselaarMeerhout - Meer

  Aluminium poorten Regio Limburg

  CONTACT