bassento

BASSENTO

Strak, vlak, minimalistisch en privacy zijn de troeven van het model Bassento. Een volledig gesloten aluminium poort met een frame van 60 x 40 mm met verschillende aluminium platen van 3 mm boven elkaar met een tussenruimte van +- 10 mm vooraan op het frame gemonteerd zonder zichtbare lasnaden.
Tussen de palen en vleugels word steeds een L profiel gemonteerd tegen inkijk. De platen kunnen tevens tussen het frame gemonteerd worden waardoor u zowel aan de binnen als de buitenzijde hetzelfde motief krijgt. Zoals al onze modellen kan deze zowel als vleugel en schuifpoort geproduceerd worden.
Manueel of geautomatiseerd. Om een perfecte afregeling te kunnen garanderen gebruiken wij bij onze draaipoorten steeds 3D scharnieren.

BASSENTO OPEN

Combinatie van vlakke plaat met perfo of open structuur. Bijvoorbeeld afwisselend een gesloten plaat gecombineerd met perfoplaat. De plaat wordt bij dit model steeds tussen het frame bevestigd, zodat u aan de binnen en buiten zijde hetzelfde design krijgt. Tussen de palen en vleugels word steeds een L profiel bevestigd tegen inkijk. Zoals al onze modellen kan deze zowel als vleugelpoort, schuifpoort of hekwerk geproduceerd worden. Manueel of geautomatiseerd. Om een perfecte afregeling te kunnen garanderen gebruiken wij bij onze draaipoorten steeds 3D scharnieren.

CONTACT