POORTEN

AUTOMATISATIE, TUINPOORTEN, AFSLUITINGEN, HEKKEN

Onze ervaring stelt ons in staat u de beste kwaliteit te garanderen en diverse ontwerpen aan te bieden. Wij produceren zowel minimalistische en moderne als klassieke retro modellen in 100% aluminium. De poorten worden volledig op maat geproduceerd met onze monoblok profielen die garant staan voor een mooie, elegante afwerking zonder zichtbare lasnaden.

We hebben onze poorten onderverdeeld in 10 basis groepen waarvan de modellen individueel kunnen aangepast worden aan de smaak van de klant. Al onze poorten kunnen als een draaipoort, schuifpoort of vrijdragende poort geproduceerd worden. Indien u opteert voor een vrijdragende schuifpoort is deze steeds geproduceerd met een verborgen tandlat - deze word steeds in de onderbalk ingewerkt waardoor onze vrijdragende schuifpoorten zowel aan de binnen en de buitenzijde heel netjes afgewerkt zijn.

Onze manuele poorten zijn steeds voorzien van een dubbele kruk indien gewenst in de kleur van de poort een cilinderslot met 3 sleutels en grondgrendel. Een brievenbus console behoord eveneens tot de mogelijkheden zodat u een paal en brievenbus in 1 hebt. De coating of lakken gebeurd altijd in 2 fasen en word 2 x gebakken op 195 ° om een perfecte hechting te garanderen. Bijna alle kleuren behoren tot de mogelijkheid in structuurlak.

Al onze poorten kunnen geautomatiseerd worden en zijn compatibel met de meeste garagedeur motors, zodat u met 1 afstandsbediening zowel uw poort als uw garagedeur kan bedienen. Onze automatisatie worden standaard met regelbare fotocellen en 2 remote controllers geïnstalleerd. Andere opties zijn onder andere:
  • videofonie
  • parlefonie
  • codeklavier
  • gsm module

Afsluitingen of Hekken kunnen in dezelfde uitvoering als de poorten worden gemaakt met stijlvolle verlichting op elke paal gecoat in dezelfde kleur zorgen ervoor dat u zelf ‘s avonds optimaal kan genieten van uw tuin.

Vanaf productie tot montage van het eindproduct gebeurd in eigen beheer dus zonder onderaannemers waardoor we onze kwaliteit kunnen garanderen aan de juiste prijs.

Waar bieden wij onze aluminium poorten aan?


Aluminium poorten Regio Vlaams-Brabant


LeuvenTielt-WingeAarschotHerentBierbeekZoutleeuwDiestLonderzeelHoegaardenBegijnendijkBekkevoortRotselaarGrimbergenTremeloBoortmeerbeekKeerbergenHaachtAverbodePerk - Zemst


Aluminium poorten Regio Mechelen en Antwerpen


Mechelen - Lier - BrasschaatSchotenWijnegemMortselEdegemKontichWillebroek - PuursGrobbendonkLaakdalHerseltBalenDesselNijlenZoerselBeerzelSint-Katelijne-WaverDuffelKoningshooiktBoechout


Aluminium poorten Regio Noorderkempen en Limburg


Landen - GeelTurnhoutTienenHasseltBeringenWesterloHerentalsOlenSint-TruidenGenkZonhovenDiepenbeekLummenHerk-de-StadTessenderloMolLommelLeopoldsburgRetieKasterleeLilleMalleRijkevorselBrechtHulshoutVorselaarMeerhout


CONTACT