POORTCENTRUM

Het visitekaartje van uw woning in functie van uw veiligheid

man welding metal

Wij zijn een metaalverwerkend bedrijf met een passie om van een aluminium profiel iets moois en functioneel te produceren. Sinds 2008 zijn we gestart met nog altijd onze hoofdactiviteit de productie van aluminium poorten & hekken op maat. Aan de hand van het gewenste model en de situatie van uw woning bespreken we steeds samen de beste optie voor installatie van uw tuinpoort en omdat 1 cm meer of minder grote gevolgen kan hebben bij maatwerk komen ook steeds alles ter plaatse opmeten voor de productie gestart word.

Omdat onze doelstelling was om diverse functionele aluminium producten te produceren hebben we nadien carports aan ons assortiment toegevoegd. Deze worden geproduceerd met plat of gebogen dak en steeds op maat gemaakt, zowel aangebouwd aan de woning of geheel vrijstaand al dan niet gekoppeld als dubbele carport met open, half gesloten of volledig gesloten zijwanden in aluminium profielen of hout naar keuze van de klant.

Geïntegreerde bergplaats met afsluitbare deur behoord tevens tot de mogelijkheden. Sinds enkele jaren kan u voor uw terrasoverkapping ook bij ons terecht Volgens de wensen van de klant zijn er verschillende type’s leverbaar, dit gaat van een eenvoudige overkapping met open zijwanden en polycarbonaat platen al dan niet zonwerend tot een volledig afgesloten veranda met een dak van veiligheidsglas en zonwerend indien gewenst, aan de voorzijde hebt u dan de keuze uit ramen met een deur of schuifraam of glazenschuifwanden voordeel hiervan is dat u deze bij zonnig weer bijna volledig kan openschuiven en alzo het buitenleven meer tot zijn recht laat komen. Ingebouwde led verlichting met dimmer en verwarming behoren tot optie’s.

Bekijk ons aanbod om u een indicatie te geven van de verschillende modellen, indien u uw gewenste model niet kan vinden in onze album bezorg ons een foto en wij maken het voor u zoals u wenst.

CONTACT